Ensemble Vijf ! Met hart en ziel

Foto: © Ensemble VIJF

Ensemble Vijf !

Gemeentehuis

Stichting Kapelle Cultureel organiseert op vrijdag 6 april aanstaande een klassiek concert ‘Met hart en ziel’ in de hal van gemeentehuis van Kapelle. Een vijftal jongedames, die een grote passie hebben voor kamermuziek, laten luisteraars genieten uit hun veelzijdig repertoire. Het zal muziek zijn, waar je blij van wordt en muziek die je zal raken. In een wisselende bezetting spelen ze sfeervolle muziek met Franse, Spaanse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden.

 

Wie zijn de musici van Ensemble VIJF ?
Even voorstellen: Saskia Onstwedder-List Fluit, Anne-Marie van de Grint Viool, Anne-Marie van Mierlo Hobo, Lieselot Toorop Fagot en Renske de Leuw Harp. Ze maken allen deel uit van het Zeeuws Orkest en bezetten daarin prominente plaatsen. Daarnaast spelen ze al jaren samen. Ook zijn ze actief in verschillende andere orkesten. Een aantal van hen speelde jarenlang in het Aulos Consort, een dubbelriet-ensemble aangevuld met klavecimbel, fluit, viool en soms trompet.

Anders
De deelnemers van Ensemble VIJF! zijn vijf bevlogen vrouwen met vijf unieke instrumenten en vijf muzikale harten. Ze brengen onder andere muziek ten gehore van Debussy, Piazzolla, Ravel en de Nederlandse componist Ad de Jong. Luisteraars zullen kunnen genieten van een klassieke muzikale impressie op nèt een andere wijze, afwisselend en verrassend.

Klassiek concert met Ensemble VIJF !
Vrijdagavond 6 april om 20.00 uur

Locatie: de hal van gemeentehuis Kapelle
Entree: € 12,50 (inclusief pauzedrankje)

Tickets via: www.kapellecultureel.nl of reserveren via
[email protected] of telefoon: 0113-33.31.10

Impressie van een Eindejaarsconcert van Ensemble VIJF ! in de Historische Kerk van Souburg op 30 december 2016: