Zeeland ontdekken in de zomer met de Zeelandpas

Foto: Zeelandpas

Ontdek Zeeland pas met de Zeelandpas

 

Ben je inwoner van Zeeland of toerist? Het maakt ook echt niet uit of je wat jonger of wat ouder bent. Zeeland heeft veel meer te bieden dan de meeste mensen denken. Ontdek het vakantiegevoel in Zeeland maar met de Zeelandpas. Wie Zeeland denkt te kennen, zou juist deze pas eens moeten aanschaffen. Dan kun je aan den lijve ondervinden dat deze provincie vele unieke kansen biedt om creatief en sportief te beleven, te genieten en te ontspannen.


Talrijke voordeelacties
In de provincieregio Zeeland kun je op maar liefst 382 attractieve momenten voordelig uit zijn met deze pas. Dit kunnen momenten zijn van stil genieten tot actieve bezigheden. Zeeland is de zonnigste provincie van Nederland. Het geeft zijn geheimen prijs aan ieder die deze wil ontdekken. En geloof maar gerust dat deze zomer te kort is om alle atrracties mee te maken en te beleven.

Voorbeelden in onze regio (Kapelle-Wemeldinge)
Met deze voordeelpas kun je bijvoorbeeld kortingen krijgen voor
a. een Zeehondensafari,
b. een middagje bij  het fruitteeltmuseum,
c. zeilmiddag op een echt zeilschip, met begeleiding van een beroepskapitein,
d. zwemactiviteiten in een binnen- of buitenzwembad met familie en vrienden,
e. workshop minibolussen bakken

In de rest van de provincie is uiteraard nog veel meer te beleven met deze voordeelpas. Ook in het najaar, zelfs tot en met februari 2018 geeft de pas korting bij diverse attracties.

ZomerbusGratis met de (zomer-)bus met de Zeelandpas
Veel mensen weten nog niet dat je vanaf 15 juli tot en met 31 augustus gratis een bepaalde route kunt reizen met de bus: de Zomerbus. Het zomerbus-arrangement kent een vijftal verschillende routes. Op maandag gaat de bus vanaf Goes naar Noord-Beveland en weer terug naar Goes. Op dinsdag komen Wolphaartsdijk en Borsele aan de beurt. Op woensdag is een wat ander traject via Wolphaartsdijk, via Heinkenszand, ‘sHeerenhoek en Goes. Donderdag en zaterdag ligt vertrek en aankomst op onze regio. (Kapelle-Wemeldinge)

Route van de (zomer-)bus
Doel van deze bustrip is, dat alle aanknopingspunten op dit traject aandacht krijgen. De reiziger die in de bus stapt zal de hele route langsrijden en kunnen bekijken, het zogenaamde hop-on/hop-off-principe. Met andere woorden: de bus rijdt niet visa versa, ofwel heel en terug, maar rijdt het traject rond. Uiteindelijk komt de bus weer bij het beginpunt uit. (meer informatie is op deze website te vinden: http://www.zomerbus-zeeland.nl/nl)

Waar is de Zeelandpas te koop?
De pas is verkrijgbaar voor € 4,-. In Kapelle is de Zeelandpas bij de volgende verkooppunten aan de schaffen:
Albert Heijn Harlaar, Boekhandel Lectori, Emté Van Boven, Gemeentehuis Kapelle

In Wemeldinge is de pas te koop bij de volgende adressen:
Camping Linda, Gasterij Schoudee, Hotel Wemeldinge, Jachthaven Wemeldinge, Marja’s Shop, Villapark De Oesterbaai, Vof Gijssel. Wie nog meer adressen wil vinden, kan eens kijken op deze website: https://www.zeelandpas.nl/verkooppunten