Kennis maken met tennis in Kapelle

Foto: CC0 Public Domain / pixabay

Kennis maken met Tennis

 

 

Iedereen die interesse heeft in de tennissport is welkom op de laatste zaterdag van maart. Zaterdagavond 31 maart van 17.00 tot 20.00 uur organiseert  de TOZ (Tennisorganisatie Zuidwest) een Pop up BBQ bij Tennisvereniging Kapelle.  Intersport Goes is aanwezig om diverse rackets te (laten) testen. Zowel leden van tennisverenigingen als belangstellenden (18+) mogen daarbij zijn. Het team van de TOZ zal de aanwezigen enkele tips en trucs demonstreren. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. De barbecue wordt klaargemaakt en de deelnemers kunnen wat nuttigen in de kantine.

 

Maar als ik (nog) geen racket heb?
Voor deelnemers, die nog geen racket bezitten, daar is een oplossing voor: de Tennisvereniging zorgt, dat er voldoende rackets aanwezig zijn. Het is natuurlijk ook de bedoeling, dat de tennissers hun slag mogen slaan. Verder is op de baan een ballenkanon, het team van de TOZ begeleidt de deelnemers en de gezelligheid bij Tennisvereniging Kapelle staat buiten kijf. Kortom wie zin heeft om dit voorjaar lekker met tennissen aan de slag te gaan, kan zich nu al opgeven.

 

Meer informatie:
Op de website van de TOZ http://www.tennisorganisatiezuidwest.nl/ is meer informatie te vinden. Opgeven (en extra informatie) kan bij de hoofdtrainer van Tennisvereniging Kapelle: Jermo Stoel (emailadres: [email protected]) . Daarnaast zijn er ook nog 3 gratis trainingsavonden op woensdag 4, 11 en 18 april op het tennisveld in Kapelle.

 

TOZ Pop Up BBQ bij Tennisvereniging KAPELLE
Zaterdagavond 31 maart van 17.00 – 20.00 uur

Locatie: Tennisveld Kapelle / Deelname kost € 15,-
Opgave via email: [email protected]

Om alvast wat in de stemming te komen, staat hieronder een Vlog-filmpje van de trainer Jermo Stoel:

Reacties

article
39036
Kennis maken met tennis
Kennis maken met Tennis     Iedereen die interesse heeft in de tennissport is welkom
https://kapelle.nieuws.nl/nieuws/20180314/kennis-maken-met-tennis-in-kapelle/
2018-03-14T17:17:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/175/2018/03/14171015/Tennis2018.jpg
Kapelle, tennis, TOZ Pop Up BBQ
Algemeen, Nieuws