Gezellige heropening Etos Goes vrijdag 19 april

Foto: Etos Goes

Al bijna 20 jaar zit aan de Ganzepoortstraat in Goes een Etos. Vanaf vrijdag 19 april 2019 treffen de klanten een compleet vernieuwde winkel aan. De Etos krijgt het laatste winkelconcept: het wordt een moderne en overzichtelijk ingedeelde winkel.

Om 9.00 uur knippen winkelmanager Saskia van Koeveringe en haar medewerkers het lintje door. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het wordt een gezellig openingsfeestje.

Opvallend in de vernieuwde Etos, waar nu ook lekker veel daglicht naar binnen stroomt, is de beautyafdeling. De verschillende merken worden er overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips voor een compleet andere look. “We laten je graag via een snelle touch up zien hoe je zelf een product kunt toepassen”, vertelt Saskia van Koeveringe. Behalve beauty, geuren en persoonlijke verzorging verkoopt de winkel gezondheidsproducten, cadeauartikelen en van alles voor de baby. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. “Wat we meenemen uit de oude situatie, is de gemoedelijke sfeer. Wij besteden graag tijd en aandacht aan onze klanten.”

Gezellige activiteiten

Speciaal ter gelegenheid van de heropening zijn er allerlei gezellige activiteiten. Zo is er op vrijdag 19 en zaterdag 20 april een visagist in de winkel. Wie wil, kan gratis advies en een makeover krijgen. Ook ontvangen klanten op die dagen bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; bij 15 euro een big shopper. Na de paasdagen gaat de Etos aan de Ganzepoortstraat door met leuke activiteiten. Zo geeft de winkel goodiebags weg, zolang de voorraad strekt, en kun je op vrijdag 26 april gratis je nagels oranje laten lakken: speciaal voor Koningsdag.